Haaveiletko valmentajan työstä? Haluatko ottaa haltuusi ratkaisukeskeisen valmennuksen tehokkaat menetelmät? Tämä koulutus on loistava täydennyskoulutus esimerkiksi terapeuteille, esimiehille, opettajille, kouluttajille ja personal trainereille voimavaralähtöisen ja ratkaisukeskeisen ohjaustyön kehittämiseen.

Valmentajataidot ovat hyödyllinen lisä myös esim. NLP- ja mindfulness -koulutuksiin, kun haluat hyödyntää näitä menetelmiä asiakastyössä, esimiehenä tai opettajana. Saat lisävarmuutta ohjaustilanteisiin ja voit hyödyntää entistä paremmin valmennettavan omia vahvuuksia ja voimavaroja parhaimman lopputuloksen saavuttamiseen. Koulutuksesta voit halutessasi jatkaa Ydinvahvuuksien Valmentaja® -koulutukseen.

Ratkaisukeskeisen valmentajan taidoilla autat valmennettavaa löytämään uusia mahdollisuuksia, ratkaisuja ja näkökulmia. Valmentajan tehtävä ei ole neuvoa, vaan toimia objektiivisena sparraajana, joka auttaa valmennettavaa tekemään uusia oivalluksia omassa tilanteessaan ja ottamaan käyttöön sekä vahvistamaan omia voimavarojaan. Selkeät roolit valmennussuhteessa varmistavat, että valmennettava voi määritellä itse sellaisen etenemistavan, joka on juuri hänen tarpeisiinsa paras ratkaisu. Näin myös muutosmotivaatiolle saadaan selkeä ja vahva pohja.

Työkaluina valmennuksessa käytetään mm. eteenpäinvieviä, ratkaisuihin tähtääviä kysymyksiä, voimavaroja vahvistavia mielikuvaharjoituksia ja ajatusmallien positiiviseen muutokseen suunniteltuja harjoituksia. Valmennusmenetelmien pohjana ovat mm. kognitiivinen käyttäytymisterapia, positiivinen psykologia, hyväksymis- ja omistautumisteoria ja neurolingvistisen ohjelmointi. Aiempaa kokemusta näistä menetelmistä ei vaadita.

 

Seuraavat koulutukset

Seuraava koulutus järjestetään vuonna 2019, lisätietoa tulossa...Koulutuksen sisältö

Ratkaisukeskeisen Valmentajan koulutus koostuu 12 lähijaksopäivästä, 60 tunnista valmennusharjoittelua, itsenäisestä opiskelusta, portfoliosta, työnohjauksesta ryhmässä ja tarpeen mukaan henkilökohtaisesti kouluttajalta sekä lopputyöstä. Koulutus vastaa noin 250 työtuntia ja 9 opintoviikkoa.


Lähijaksot

I LÄHIJAKSO: Ratkaisukeskeisen valmennuksen perusteet ja valmentajan perustaidot

II LÄHIJAKSO: Valmentajan työkalupakki ja perustaitojen syventäminen

III LÄHIJAKSO: Ajatusmallien ja toimintatapojen muuttaminen, tietoisen ja tiedostamattoman (alitajunta) mielen yhteys

IV LÄHIJAKSO: Unelmasta tavoitteeksi, tavoitteesta todeksi. Tavoitevalmennuksen prosessi ja menetelmät.

V LÄHIJAKSO: Ratkaisukeskeisen valmennuksen sovellukset henkilökohtaisessa valmennuksessa

VI LÄHIJAKSO: Ratkaisukeskeisen valmennuksen sovellukset ryhmien valmentamisessa


Koulutuksen hinta, maksutavat ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on 1.075e + alv 24% (1.333€) ja se sisältää runsaan ja monipuolisen materiaalin. Ensimmäinen erä 200e + alv 24% (248€) maksetaan ilmoittautumismaksuna, kun koulutuksen toteutuminen on varmistunut ja loppuerä koulutuksen alkaessa. Koulutusmaksun loppuerän voi maksaa myös  5 erässä á 175e + alv 24% (217€ + erämaksuihin lisätään 10e laskutuslisä). Koulutuksen hinta on kokonaisuus, joka maksetaan, vaikka joutuisi olemaan poissa lähijaksoilta. Lähijaksojen korvaamisesta sovitaan erikseen.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja koulutusryhmän koko on 6-12 henkilöä.

Lue tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot täältä >>

Kouluttajan yhteystiedot

Pääkouluttajana toimii

Leena Pakonen

KTM
LCF Life Coach®
Mentaalivalmentaja Master SHL
​NLP Practitioner
Ravintovalmentaja T4U
Hyvinvointivalmentaja T4U

leena(a)ydinvahvuuksienvalmentaja.fi / p. 040 1575 275.

Ole reippaasti yhteydessä, kun haluat lisätietoja!


Kysyttävää? Lähetä meille viesti:

 

[recaptcha]

VASTAAMME tiedusteluihin 48 tunnin kuluessa. Tarkistathan myös roskapostikansiosi ja otathan yhteyttä, ellei vastaustamme ole saapunut määräajan kuluessa. Voit varmistaa perilletulon lisäämällä osoitteen leena(a)ydinvahvuuksienvalmentaja.fi osoitekirjaasi ja hyväksyttyihin lähettäjiin.