RENTOUTUSVALMENTAJA SHL (Mental Training I)

Riittävä palautuminen ja rentoutuminen auttaa jaksamaan kovaakin hetkittäistä kuormitusta. Säännöllisillä pikarentoutuksilla päivän aikana varmistat, että sinulla riittää energiaa niin töihin kuin vapaa-ajallekin, siis samana päivänä! Samalla pidät keskittymisesi, luovuutesi ja ongelmanratkaisuvalmiutesi tehokkaalla tasolla. Positiivinen, ratkaisukeskeinen ajattelutaito puolestaan vahvistaa henkistä kantokykyäsi – resilienssiä.

Rentoutusvalmentajakoulutus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet suggestiivisen rentoutuksen, mielikuvaharjoittelun ja ratkaisukeskeisyyden mahdollisuuksista oman ja asiakkaidensa hyvinvoinnin lisäämisessä ja elämänlaadun parantamisessa. Se on loistava täydennyskoulutus esim.  työnohjaajille, terapeuteille, psykologeille, valmentajille, hierojille, sairaanhoitajille, mielenterveyshoitajille, kouluttajille, fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille jne. 

Nyt vastaamme toiveisiin saada tämä koulutus tarjolle myös kokonaan etäkoulutuksena! Olemme toteuttaneet Rentoutusvalmentaja-koulutuksia Oulussa, Seinäjoella ja Vaasassa kaikkiaan jo yhdeksän kurssia. Aiemmat koulutukset täyttyivät nopeasti, joten jos olet kiinnostunut aloittamaan nyt, kannattaa varata paikka hyvissä ajoin.

Osa kevään 2020 lähijaksoista muutettiin etäkoulutukseksi, ja vastoin osallistujien ennakko-odotuksia etäkoulutuksissa viihtyikin hienosti ja koulutuspäivien rytmitys tuki hyvin keskittymistä. Siitä rohkaistuneena syntyi tämä ajatus koulutuksen tarjoamisesta halukkaille kokonaan etäkoulutuksena. Olemme erityisesti panostaneet koulutussisältöjen monipuolisuuteen ja sisältörytmitykseen etäkoulutustoteutuksessa.

Koulutus antaa valmiuden käyttää suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua niin itsellä kuin asiakkailla. Harjoitukset lisäävät osallistujien itsetuntemusta, tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa (elämäntapamuutokset, työelämän muutokset, perhetilanteiden muutokset yms.)

Lisäksi osallistujat oppivat käyttämään tavoiteorientoitunutta ratkaisukeskeistä ajattelua niin omassa elämässään kuin ammatillisesti. Koulutus antaa eväitä myös tietoisuustaitojen ja mielen voiman kehittämiseen. Punaisena lankana kautta linjan on positiivinen, vaikuttava, toista ihmistä kunnioittava vuorovaikutus.

Online-koulutuksen toteutus ja mitä tarvitset

Sujuvimmin koulutukseen osallistuminen onnistuu, jos käytössäsi on kameralla, kaiuttimilla ja mikrofonilla (tai kameralla ja mikrofonikuulokkeilla) varustettu tietokone, jossa on videoyhteyden mahdollistava nettiyhteyskapasiteetti. Myös tabletti soveltuu tähän käyttöön. Kannattaa varmistaa, ettei nettiyhteydelläsi ole samaan aikaan muuta runsasta kuormitusta esim. muiden samassa taloudessa asuvien pelit, tv, muut etäyhteydet.

Koulutus tapahtuu verkkotapahtuma-alustalla, jonka käyttö ei vaadi asennuksia koneellesi. Saat osallistumisohjeet hyvissä ajoin ennen koulutusta.

Pariharjoitukset on mahdollista toteuttaa myös esim. WhatsApp, FaceTime, Skype, Zoom tai Teams -videopuheluina.

Luennot ja ryhmäkeskustelut tallennetaan, ja ne on (vain koulutusryhmän) katsottavissa koulutusillan jälkeen. Näin varmistamme, että jokainen pääsee osallistumaan koulutukseen, riippumatta mahdollisista nettiyhteysongelmista tai muista poissaolosyistä.

Muilta osin koulutuksen materiaalina hyödynnetään samaa verkkomateriaalia, joka on kaikkien Rentoutusvalmentaja-koulutusryhmien käytössä. Myös koulutusohjelma on sisällöltään täysin sama, vain sillä erotuksella että toteutus tapahtuu etäkoulutuksena. 


Seuraavat koulutukset

ONLINE, kesä 2020

Koulutuksen toteutuminen on vahvistunut ja vielä 6 paikkaa vapaana (tilanne 13.5.2020). 

Lähijakso-kokonaisuudet

I  LÄHIJAKSO

 • ke 10.6.2020 klo 18-21
 • ke 17.6.2020 klo 18-21
 • ke 24.6.2020 klo 18-21
 • ke 1.7.2020 klo 18-21

II LÄHIJAKSO 

 • ke 5.8.2020 klo 18-21
 • ke 12.8.2020 klo 18-21
 • ke 19.8.2020 klo 18-21
 • ke 26.8.2020 klo 18-21

III LÄHIJAKSO

 • ke 2.9.2020 klo 18-21
 • ke 9.9.2020 klo 18-21
 • ke 16.9.2020 klo 18-21
 • ke 30.9.2020 klo 18-21

IV LÄHIJAKSO

 • ke 7.10.2020 klo 18-21
 • ke 14.10.2020 klo 18-21
 • ke 21.10.2020 klo 18-21
 • ke 28.10.2020 klo 18-21

V LÄHIJAKSO

 • ke 4.11.2020 klo 18-21
 • ke 11.11.2020 klo 18-21
 • ke 18.11.2020 klo 18-21
 • ke 2.12.2020 klo 18-21


 • Koulutuksen sisältö

  Rentoutusvalmentajan koulutus koostuu 20 lähijaksoillasta (3h/ilta), valmennusharjoittelusta, itsenäisestä opiskelusta, työnohjauksesta ryhmässä ja tarpeen mukaan henkilökohtaisesti kouluttajalta sekä lopputyöstä.

  Koulutuksen suorittamisesta saa todistuksen, joka oikeuttaa käyttämään nimikettä Rentoutusvalmentaja SHL.

  Rentoutusvalmentaja -koulutus on Suomen Hypnoosiliitto ry:n hyväksymä oma koulutuskokonaisuutensa ja sen pohjalta voi hakea SHL:n mentaalivalmentaja- ja mentaalivalmentaja master -koulutuksiin. Lopuksi voi suorittaa näyttötutkinnon näyttötutkintomestarille sertifioinnin saamiseksi.

  Lue lisää  koulutusmahdollisuuksista Suomen Hypnoosiliiton sivuilta >>


  Lähijaksot

  I LÄHIJAKSO: Rentoutusohjauksen perusteet

  II LÄHIJAKSO: Rentoutusmenetelmät, voimavarojen ja vahvuuksien hyödyntäminen

  III LÄHIJAKSO: Tarinat, kuvat, liike ja musiikki rentoutuksen tukena. Eri kohderyhmien huomiointi.

  IV LÄHIJAKSO: Elämäntapamuutosten tukeminen ja tavoitteellinen työskentely

  V LÄHIJAKSO: Ryhmien ohjaus, esiintymisvarmuus, oma rentoutuspersoona, lopputyöt


  Koulutuksen hinta, maksutavat ja peruutusehdot

   Koulutuksen hinta on 900€ + alv 24% (1.116€) ja se sisältää runsaan ja monipuolisen materiaalin.  Ensimmäinen erä 200€ + alv 24% (248€) maksetaan ilmoittautumismaksuna, kun koulutuksen toteutuminen on varmistunut ja loppuerä koulutuksen alkaessa. Koulutusmaksun loppuerän voi maksaa myös 4 erässä á 175e + alv 24% (217€ + erämaksuihin lisätään 10e osamaksulisä). Koulutuksen hinta on kokonaisuus, joka maksetaan, vaikka joutuisi olemaan poissa lähijaksoilta. Lähijaksojen korvaamisesta sovitaan erikseen.

  Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja koulutusryhmän koko on 6-12 henkilöä.

  Lue tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot täältä >>

  Kouluttajan yhteystiedot

  Pääkouluttajana toimii

  Leena Pakonen

  KTM
  LCF Life Coach®
  Mentaalivalmentaja Master SHL
  Hypnoosiohjaaja SHL
  Rentoutusohjaaja SHL
  NLP Practitioner
  Sointukylpy™ -ohjaaja, Peter Hess®
  Asahi Health® -ohjaaja

  leena(a)ydinvahvuuksienvalmentaja.fi / p. 040 1575 275.

  Ole reippaasti yhteydessä, kun haluat lisätietoja!


  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä portfolio tarkoittaa käytännössä?

  Missä ajassa valmennusharjoittelu täytyy suorittaa?

  Paljonko kirjallista työtä ja lukemista koulutuksessa on?

  Miten työnohjaus tapahtuu?

  Voiko koulutuksen suorittaa työn ohessa tai äitiysvapaalla?

  Entä jos nettiyhteys kaatuu kesken koulutuksen?

  Kuinka rentoutukseen tai harjoituksiin osallistuminen onnistuu etänä?

  Miksi etäkoulutus on saman hintainen kuin livekoulutus? Eikö kustannukset ole alhaisemmat?


  Kysyttävää? Lähetä meille viesti:

   


  VASTAAMME tiedusteluihin 48 tunnin kuluessa. Tarkistathan myös roskapostikansiosi ja otathan yhteyttä, ellei vastaustamme ole saapunut määräajan kuluessa. Voit varmistaa perilletulon lisäämällä osoitteen leena(a)ydinvahvuuksienvalmentaja.fi osoitekirjaasi ja hyväksyttyihin lähettäjiin.